Zurück   EffizienzGurus Forum > Die Effizienz-Schmiede > Wasserkühlung

Hinweise

anyone has any idea what’s gone wrong that would help so much ??

Dieses Thema wurde 0 mal beantwortet und 139 x angesehen.

Antwort
 
Themen-Optionen
Alt 24.04.2018, 11:50   #1
Anfänger
 
Registriert seit: 04.2018
Beiträge: 8
Standard anyone has any idea what’s gone wrong that would help so much ??

Hello,

I’ve just converted my soft tubing water loop to hard tubing. Plugged it in and everything worked fine, I did notice a few air bubbles in the line but thought it would go away. After a few hours my pump had stopped working and it looked like I had gunk in my gpu waterblock.
If anyone has any idea what’s gone wrong that would help so much .

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
http://www.overclockers.com/forums/s...block-blocked?
B2b Digital Advertising Campaign

Thank you!
LarryWalker ist offline   Mit Zitat antworten
Antwort

Lesezeichen

Themen-Optionen

Forumregeln
Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.

BB-Code ist an.
Smileys sind an.
[IMG] Code ist an.
HTML-Code ist aus.
Trackbacks are aus
Pingbacks are an
Refbacks are aus


Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 20:42 Uhr.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5 (Deutsch)
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41